X

WiMP BLIR TIDAL

 

TIDAL har med stor framgång lanserats i USA, Kanada och Storbiritannien samt i över 20 andra länder, och nu kommer WiMP gå över till att bli TIDAL. Därför är det inte längre möjligt att skapa ett nytt WiMP konto.

Precis som WiMP är TIDAL en musikstreamingtjänst som fokuserar på redaktionellt innehåll och lossless ljudkvalitet.

FORTSÄTT TILL TIDAL.COM

Har du ett WiMPkonto? Logga in här

SKAPA ETT WiMP-KONTO NU - FÅ 25 MILJONER LÅTAR OCH REDAKTIONENS REKOMMENDATIONER
WiMP PREMIUM
99 KR/MÅN
  • Första månaden gratis – ingen bindningstid
  • Tillgång på alla enheter - mobil, PC/Mac, Sonos etc.
  • Ingen reklam, inga avbrott
  • Offlinetillgång på 3 mobila enheter
  • Hög ljudkvalitet
WiMP HiFi
199 KR/MÅN
WiMP HiFi är ett WiMP Premium-abonnemang med lossless ljudkvalitet för dig med PC/Mac, iOS, Android, Sonos, Bluesound, Squeezebox och AirPlay
Har du redan köpt ett WiMP-abonnemang via Telenor -  Aktivera här
VAD ÄR WiMP?
WiMP är en streamingtjänst som ger dig obegränsad tillgång till över 25 miljoner låtar.
PÅ VILKA ENHETER KAN JAG ANVÄNDA WiMP?
Med WiMP kan du spela upp musik på din mobil, surfplatta, PC/Mac, Sonos, Bluesound, Squeezebox och Apple TV. Har du Bluetooth i bilen eller på stereon kan du också spela via dessa.
VAD ÄR WiMP HiFi?
WiMP HiFi är den enda streamingtjänsten som ger dig hela musikkatalogen på 25 miljoner låtar i lossless CD-kvalitet. Med WiMP HiFi får du allt det du älskar med en streamingtjänst, kombinerat med ljudkvaliteten du behöver för att lyssna på musiken som den spelades in.
VARFÖR SKA JAG VÄLJA WiMP?
WiMP är musiktjänsten för dig som älskar musik. WiMP inspirerar dig till att upptäcka ny musik men också gamla favoriter. Med lokala redaktioner i varje land ger WiMP dig dagliga tips, rekommendationer och spellistor för alla tillfällen och stämningar.
VAD KOSTAR WiMP?
WiMP är en abonnemangstjänst som kostar 99 kr/månad. Om du önskar att lyssna på vår katalog i lossless CD-kvalitet bör du välja vårt WiMP HiFi-abonnemang som kostar 199 kr/månaden.
KAN JAG PROVA PÅ WiMP GRATIS?
Ja, som ny kund kan du prova på WiMP Premium gratis i 30 dagar - utan förpliktelser. Vill du testa på WiMP HiFi kan du testa på tjänsten i 7 dagar, helt gratis.
HUR SÄGER JAG UPP MITT ABONNEMANG?
Du kan enkelt säga upp ditt abonnemang på din profilsida i WiMP. Logga in på wimpmusic.se för att få åtkomst till sidan.